Karabüklüler Vakfı 27.09.2018 tarihinde vakıf merkezinde Divan Başkalığını Sayın Mehmet Ali Şahin beyin yaptığı “Olağanüstü Genel Kurul” toplantısını gerçekleştirdi.Toplantıda Vakıf Başkanlığına Nizamettin Yücel seçildi.
Önceki dönem Vakıf Başkanı Niyazı Güneş ve Başkan Vekili Cumhur ÜNAL’ın Milletvekili seçilmesi nedeni ile Olağanüstü Genel Kurul kararı alınmıştı.
Yeni Yönetim ve Yetkili Kurullar oy birliği ile şu şekilde oluştu.
Mütevelli Heyet Yönetimi:
Mehmet Ali Şahin- Başkan
Niyazi Güneş – Başkan Yardımcısı
Mehmet Ceylan- Genel Sekreter

Yönetim Kurulu:
Nizamettin Yücel – Başkan
Osman Kahveci
Hasan İpek
Özer Kontoğlu
Cahit Korkmaz – Başkan Vekili
Gürkan Özcan-Mali Sekreter
Cem Gündoğdu- Genel Sekreter

Denetim Kurulu:
Muharrem Akkaya-Başkan
Osman Özer Özkan
İsmail Hakkı DemirD859D045-6D1A-4DD3-830F-A1A84D0FCAEC 7EB70C17-F32C-4608-BCEF-9419A7145896 D6315320-0F4E-475A-8FB6-AE3685407A75
Karabüklüler Vakfı Başkanı Nizamettin YÜCEL; yaptığı konuşmada geçmiş dönemde görev yapan yönetim kuruluna ve Başkanı Niyazi Güneş’e yaptıkları çalışmalardan ve hizmetlerden dolayı teşekkür ederek başladı,
Yücel; hemşerilerimizi bilgilendirmek isterim ki;
“BURASI KARABÜKÜMÜZÜN EN ÖNEMLİ SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜR”

Karabüklüler Vakfı, güçlü ve kucaklayıcı bir Vakıf olmuştur ve bunu artırarak yoluna devam edecektir.Bunu herkesin bilmesini isterim.
Yönetim Kurulu’na baktığımız zaman çok deneyimli bir kuruldur. Vakfımız belli prensiplerle yürüyen, gayesi sadece vakfımız senedinde belirtilen amaçlar doğrultusunda hizmet olan, siyaset üstü bir vakıftır. O anlamda hiç kimsenin kuşkusu olmasın vakfımızın genel prensipleri doğrultusunda yönetim anlayışımızın olacağını hepinizin bilmesini isterim.”

“KARABÜKLÜLER VAKFI ÖNEMLİ PROJELER GERÇEKLEŞTİRECEKTİR”

1. “Dün olduğu gibi bugün de ekibimizle birlikte Vakfımızı daha ileriye taşımanın gayreti içerisinde olacağız. Tüm çalışma arkadaşlarıma bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. İnanıyorum ki yönetimimizce önemli projeler hayata geçirilecektir, genel kurulumuzun memleketimize, hemşerilerimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.Mütevelli Heyetimize bizlere göstermiş oldukları güven ve destek için teşekkür ederim diyerek sözlerini tamamladı.