SIKÇA SORULAN SORULAR

MERAK EDİLENLER

SIKÇA SORULAN

SORULAR

Karabüklüler Vakfına üye olmak gerekiyor mu?

Karabüklüler Vakfına üyelik işlemi bulunmamaktadır. Tüm faaliyetlerimize katılım sağlamak için bizleri sosyal medya üzerinden takip etmeniz yeterlidir. Tüm çalışmalarımız Karabük ve Karabüklü Hemşerilerimiz içindir.

Etkinliklerden Nasıl Haberdar Olabiliriz?

Karabüklüler Vakfımızın, yıl içerisinde çeşitli etkinlikleri gerçekleşmektedir. Etkinliklerimiz, gencimizden yaşlımıza tüm hemşerilerimizi kapsamaktadır. Kültür aktiviteleri, konserler, söyleşiler, kahvaltı günleri gibi etkinliklerimizden haberdar olmanız için bizleri Twitter, Facebook, Instagram ve LinkedIn üzerinden takip etmeniz yeterlidir.

Karabüklüler Vakfına Nasıl Ulaşabilirim?

Karabüklüler Vakfı, Ankara’nın Çankaya İlçesinin Tandoğan Semtinde bulunmaktadır. Vakfımıza; metro, EGO otobüsleri ve ÖHO otobüsleri ile rahatlıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Karabüklüler Vakfı'nın Burs Desteği Var Mı?

Karabüklüler Vakfımız, hemşerilerimizin üniversite eğitimlerini desteklemek amacıyla burs desteği vermektedir.

Burs Desteği Almak İstiyorum. Nasıl Başvuru Yapabilirim?

Vakfımız, her yıl sonbahar döneminde Karabüklü öğrencilerimiz için Burs Başvuru Programını Açıklamaktadır. Öğrencilerimiz ve Velileri, Karabüklüler Vakfının sosyal medya hesaplarını takip ederek Başvuru süreçlerini zamanında bu kanallar aracılığıyla öğrenebilirler.

KAR - VAK DESTEK

Kıymetli Hemşerilerimiz; vakfımızla ilgili diğer tüm sorularınız için bizlerle iletişime geçebilirsiniz!

“Karabüklüler Vakfı Her Zaman Sizlerle”

Bizi Takip Edin!