Karabüklü hekimlerimiz ile “Kalp Sağlığı”nı konuştuk

29 Eylül Dünya Kalp Günü dolayısıyla Karabüklüler Vakfı’mızda gerçekleştirilen, Turgay Başyayla’nın moderatörlüğünü üstlendiği söyleşide; alanlarında uzman olan Prof. Dr. Kemalettin Uçanok, Prof. Dr. Orhan Önalan ve Prof. Dr. İrfan Taşoğlu “Kalp Sağlığı” hakkında bilgi ve tecrübelerini hemşehrilerimizle paylaştı.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve Vakfımız Mütevelli Heyeti Başkanı Sn. Mehmet Ali Şahin, programın açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

Hemşehrilerimizin yoğun katılım gösterdiği etkinlikte söz alan Karabüklü hekimlerimizden olan Prof. Dr. Kemalettin Uçanok, Prof. Dr. Orhan Önalan ve Prof. Dr. İrfan Taşoğlu; kalp ve damar hastalıkları hakkındaki bilgi ve tecrübelerini misafirlere aktardı.

Hemşehrilerimizin kalp rahatsızlıkları ile ilgili sorularını da cevaplayan hekimlerimiz, katılımcılara sağlıklı yaşam tavsiyelerinde bulundu.

Konuşmalarının ardından Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve Vakfımız Mütevelli Heyeti Başkanı Sn. Mehmet Ali Şahin etkinlik anısına; 40 yılı aşkın bir süredir hekimlik görevini başarıyla yürüttükten sonra emekliliğe ayrılan Prof. Dr. Kemalettin Uçanok’a görev süresi boyunca Karabüklü hemşehrilerine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı ‘Teşekkür Plaketi’ takdim etti.

Bildir