Karabüklü hemşehrilerimizle geleneksel iftar yemeğinde buluştuk

KAR-VAK geleneksel iftar yemeğinde Karabüklü hemşehrilerimiz vakıf binasında bir araya geldi.

Hemşerilerimizin Ankara’daki evi olan Karabüklüler Vakfımızın her yıl düzenlediği geleneksel iftar yemeği hemşehrilerimizin gösterdiği yoğun katılımıyla gerçekleşti.

İftar programında konuşan Karabüklüler Vakfı Başkanı Nizamettin Yücel: “Ankara’da yaşayan binlerce Karabüklü hemşehrimizin evi olan vakfımızda her yıl olduğu gibi bu ramazan ayında da gerçekleştirdiğimiz geleneksel iftar yemeğimizde kıymetli hemşehrilerimizle bir araya gelmekten memnuniyet duyuyoruz” dedi.

3 Nisan 1937 tarihinde Demir ve Çelik Fabrikalarının temelinin atılmasıyla birlikte kurulan Karabük’ün kuruluşunun 87. yıl dönümü de kutlayan Vakıf Başkanı Yücel, Safranbolu hemşehrimiz ünlü yönetmen Türker İnanoğlu vefatından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Karabüklüler Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Şahin programa video konferans yöntemiyle katılım sağladı. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkürlerini ileten Vakıf Mütevelli Heyeti Başkanı Şahin, Ankara’daki Karabüklülerin göstermiş olduğu birliktelikten ötürü duyduğu sevinci ifade etti.

Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç da iftar programında yer aldı. Hemşehrilerimizle birlikte iftar programında olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür eden Ali Keskinkılıç, “Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin” temennisinde bulundu.

0 0 votes
Article Rating