Öğretmenler Günü etkinliğinde Eski Milli Eğitim Bakanı Selçuk’u ağırladık

Öğretmenler Günü dolayısıyla Karabüklüler Vakfımızda gerçekleştirilen söyleşiye Eski Millî Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk konuşmacı olarak katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Karabüklüler Vakfı Başkanı Nizamettin Yücel: “Öğretmenler Günü vesilesiyle Vakıf bünyesinde gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlikte katılımlarıyla dolayı kıymetli Bakanımıza ve yoğun katılımları sebebiyle Karabüklü hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

“Ülkemizde ve Dünyada Eğitim” temalı söyleşide konuşan Prof. Dr. Ziya Selçuk ulusal ve uluslararası alanda eğitim hayatına dair hem öğretmenliği hem de bakanlığı döneminde edindiği tecrübeleri Karabüklü hemşehrilerimize aktardı.

Türkiye’deki eğitimin dünü bugünü ve yarına ilişkin izlenimlerini katılımcılarla paylaşan Eski Bakan Selçuk, günlük hayattaki yapay zekâ kullanımına dikkati çekerek, dünyada 2030’dan sonra farklı bir dönemin başlayacağını, bu konuda geleceği kaçırmamak adına eğitimin doğru kurgulanmasını ve yapay zekâ sürecinin doğru okunmasının önemini vurguladı.

Konuşmasının ardından Ziya Selçuk hemşehrilerimizin sorularını yanıtladı.

Programın sonunda Karabüklüler Vakfı adına Karabüklü eski bakanlardan Şinasi Altınel katılımlarından ötürü Ziya Selçuk’a çiçek takdim etti.

Prof. Dr. Ziya Selçuk da davetlerinden ötürü Karabüklüler Vakfı Yönetimine teşekkür ederek, kendisine sunulan çiçeği katılımcılar arasında bulunan bir kız üniversite öğrencisine verdi.

Bildir